arrow_back Terug
cancel

ZANGERES RUBY Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ZANGERES RUBY Boeken

Live

RUBY is een veelgevraagde feestartiest in binnen- en buitenland. Mogelijk heeft u haar al eens live zien optreden. Bijvoorbeeld in de Ziggo Dome bij Heel Holland zingt Hazes, op sportevenementen als huldigingen van Ajax, ADO Den Haag, Willem II, of tijdens shows van Nederland Muziekland, Toppers van Oranje, de 80’s Flashback Theater Tour of FM Events. Op bedrijfsfeesten van Rabobank, ABN AMRO, Staalbankiers of Philips staat ze haar mannetje, net als op horecabeurzen in MECC of in de RAI. In het buitenland weet ze ook party time te scheppen in diverse cafés aan de Spaanse en Portugese kust en in de skigebieden van Duitsland en Oostenrijk. Thuis geeft ze jaarlijks extra glans aan de gay pride Canal Parade, het Jordaanfestival en de Nijmeegse Vierdaagse. Tevens stond ze in de voorprogramma’s van Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling, Belle Perez, Gordon en Frans Bauer. Bijzondere momenten in RUBY’s muzikale carrière waren het laten swingen van de elftalboot in de grachten van Alkmaar toen voetbalclub AZ het landskampioenschap had veroverd, de uitnodiging van Defensie om op te treden voor ‘onze jongens’ op een buitenlandse Nederlandse militaire basis, en niet te vergeten: het verzorgen van het voorprogramma tijdens de tournee van Marco Borsato.


Durf te dromen

“Van kind af aan wilde ik altijd al zingen!” Dat liefde voor muziek en de durf om te dromen een mens ver kunnen brengen, wordt voor RUBY op al jonge leeftijd waarheid als ze spontaan de bühne van Gerard Jolings Karaokeshow beklimt en overtuigend wint. De televisiebeelden van haar optreden gaan het land door. Ze tekent een platencontract en breng haar eerste single uit: ‘Doe iets’. RUBY zingt vanuit haar hart, wat niet onopgemerkt blijft. Het Nederlandse publiek is onder de indruk van haar zangkwaliteiten en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. In no time is RUBY niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en uit de theaters, groot en klein. Ze toont zich een muzikale kameleon door het brengen van een breed repertoire bestaande uit popmuziek, soul, dance, musicalnummers en Hollandse hits.


Verder dan de bühne

RUBY’s muzikale inspiratie reikt verder dan de bühne. Dit seizoen is Ruby druk bezig met het maken van haar programma Hollands uit het Hart, wat vanaf zomer 2019 in op verschillende lokatie en theaters te zien is. Vanaf het begin van haar loopbaan brengt ze singles uit. Haar nieuwste plaat Vrij met mij scoort Hoog in de Nederlandse Hitlijsten. Voor dit jaar staat er een mooie samenwerking met Jay Jay Bauer op het programma. Ruby werkt graag samen met collega artiesten zoals, Judith Peters, Sasja Brouwers en Theresa Stam als gelegenheidsgroep ‘De Meiden’. Dit was een superleuk avontuur, aldus Ruby. Het nummer “Ik zie jou” samen met Side Kick,was een dikke hit zomer 2018. Nu weer tijd voor nieuwe uitdagingen.

Voor het boeken van ZANGERES RUBY ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ZANGERES RUBY Boeken calendar_today