arrow_back Terug
cancel

YOSEE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

YOSEE Boeken

Over Yosee!
José van Uden, Yosee, geboren op 10 januari 1970 in
‘s-Hertogenbosch. Altijd als kind al gefascineerd door de muziek en won op jonge leeftijd al veel talentenjachten. Tijdens haar vakantie in Gran Canaria, is ze in contact gekomen met John Meier en heeft met hem daar het duet You’ve got a friend gezongen. In 2007 heeft ze voor een regionaal TV programma een duet gezongen met Frank Verkooyen. Dit was op YouTube geplaatst en daar zijn enorm veel reacties op gekomen. Yosee kreeg de smaak te pakken en daarmee begon haar loopbaan als zangeres.
Yosee zingt Nederlands & Engelstalig en is daardoor een geweldige Allround zangeres. Ze heeft met regelmaat op het podium gestaan met grote namen uit de Nederlandse muziek waaronder Wolter Kroes, Django Wagner, Jeroen van de Boom, Peter Beense, LA the voices, Glennis Grace, Sieneke, René Schuurmans en vele andere o.a tijdens het levenslied in Tilburg, Den Bosch, voorprogramma van Dré Hazes en is jarenlang een vertrouwd gezicht tijdens de RadioNL zomertoer. Andere hoogtepunten zijn het levenslied gala in Ahoy Rotterdam, Mega Piraten Festijn, Bloed, Zweet & Tranen bij SBS6 het winnen van de Koos Alberts Award e.a.
Een aantal jaren geleden zat ze zelfs bij de laatste 10 finalisten om als 4e topper in de Arena te staan.
In 2014 heeft Yosee haar debuutalbum gereleased waar een aantal stukken van de meester Peter Koelewijn op te vinden zijn.
De laatste wapenfeiten zijn Jouw Ritme & Zo mooi als jij, Nu en voor altijd, en Mannen.
Yosee zegt enorm te genieten van deze droom. Het is iets, wat ik al van jongs af aan al wil doen. En ze hoopt nog heel lang door te mogen gaan met haar droom.

Voor het boeken van YOSEE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

YOSEE Boeken calendar_today