arrow_back Terug
cancel

XANDER DE BUISONJÉ Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

XANDER DE BUISONJÉ Boeken

Xander de Buisonjé behoort tot het selecte gezelschap artiesten dat al 10 jaar en langer op het hoogste niveau meedraait. Het afscheidsconcert van Volumia! vond plaats in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Al binnen afzienbare periode stond Xander met zijn eigen show en band in diezelfde Heineken Music Hall en wederom, uitverkocht. Bovendien ontving Xander uit handen van Patrick Bruel een Award voor de verkoop van meer dan 1.000.000 miljoen geluidsdragers! Je moet van grote klasse zijn wil je dat kunnen bereiken.

Xander is als muzikant, componist en zanger niet meer weg te denken uit de Nederlandse popmuziek. Exact die volgorde; muzikant, componist en zanger is ook wat Xander is en waarin hij zich het prettigst voelt.

Live
Xander op het podium staat voor energie. Niet voor niets blijkt Xander in de top 5 van meest aangevraagde live artiesten van Nederland te staan. Heeft Xander ergens gespeeld, wordt hij vrijwel altijd teruggevraagd wegens het overweldigende succes. Zowel de eigen shows (van uitverkochte theaters tot poppodia op festivals voor duizenden mensen) als de besloten boekingen bieden altijd het door de opdrachtgever gewenste resultaat.

Biografie
In 1997 tekent de Limburgse band Volumia! een platencontract bij platenmaatschappij BMG.
De single 'Het is over' wordt een bescheiden hit, maar geeft aan dat er voldoende potentie in de groep zit om te groeien naar een succesvolle act.

Dat blijkt op het moment dat de tweede single uitkomt, 'Afscheid'. Een regelrechte hit en bovendien geschreven door Xander zelf. Deze single werd opgevolgd door, het eveneens door Xander geschreven nummer 'Hou me vast'. Dit betekent de doorbraak van de groep.

Na vier succesvolle jaren besluiten de bandleden dat het hoogtepunt bereikt is en alle muzikaliteit van de band is benut. Het is tijd om een nieuwe stap te maken en door te groeien. In april 2002 speelt Volumia! haar laatste show, in de Heineken Music Hall.

Inmiddels vele jaren en ervaringen rijker, staat Xander de Buisonjé nog altijd aan de top en is hij nog altijd een van de populairste artiesten van Nederland. Daarnaast heeft Xander zich inmiddels gemanifesteerd als presentator van grote muziekevent.

Xander de Buisonjé is een alleskunner en uniek talent!

Voor het boeken van XANDER DE BUISONJÉ ben je bij Twotone aan het juiste adres.

XANDER DE BUISONJÉ Boeken calendar_today