arrow_back Terug
cancel

WOODWORKS BAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

WOODWORKS BAND Boeken

Woodworks is te boeken als coverband voor allerlei feesten, café optredens, festivals, trouwerijen, verjaardagen, tuinfeesten, dorpsfeesten. Hun volume kan van volledig akoestisch (echt helemaal niks ingeplugd) tot volledig ingeplugd met een eigen installatie voldoende voor 150 man publiek.

De band bestaat dus uit 3 muzikanten:

Marco Blom marco percussionist bij coverband Woodworks Marco speelt cajon, een percussie instrument. Van origine is hij drummer en komt uit de metal scene. Wel een flink verschil met de akoestische muziek die hij nu maakt Met zijn voet bespeelt hij nog een hi hat en hij zal binnenkort ook meezingen in de band.

Mario Hillebrand (Hobbyisten, Juice) Mario gitarist zanger bij akoestische coverband Woodworks Mario is van origine percussionist. In de band speelt hij gitaar en hij zingt, zowel lead als backing.

Hans van der Werf (The Old Firm, Fancis Levoy band, The Blue Clay) Hans speelt contrabas gitaar accordeon en zingt Hans is van origine accordeonist maar speelt in de band ook gitaar en contrabas. Ook hij zingt in de band, zowel lead als backing. Voordat hij bij deze akoestische coverband speelde, was hij erg actief in de Ierse folk met zijn band The Old Firm

Al met al een gedreven, muzikaal en energiek drietal dat begrijpt wat het is om muziek te maken voor het publiek en niet alleen voor henzelf. Een akoestische coverband zoals hij moet zijn volgens hen zelf!

Voor het boeken van WOODWORKS BAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

WOODWORKS BAND Boeken calendar_today