arrow_back Terug
cancel

WESLY BRONKHORST Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

WESLY BRONKHORST Boeken

Ooit begonnen in café Bolle Jan: Wesly Bronkhorst. Hoe mooi ook, om als één van de vaste zangers in het beroemde café van de familie Froger te mogen optreden! Het was voor de gedreven en gepassioneerde Wesly slechts een start, want hij leeft maar voor één ding en dat is zingen.

Of het nu in de Amsterdamse ArenAis voor 40.000 mensen die komen voor ‘Samen met Andre’, de viering van honderd jaar Albert Cuyp in Koninklijk theater Carré, bij een bruiloft van één van zijn beste vrienden, op het beroemde jaarlijks gehouden Jordaanfestival in Amsterdam of in een zaaltje waar hij het spetterende sluitstuk is van de plaatselijke feestweek; Wesly maakt er een knallend en onvergetelijk feest van, met zijn ontwapende en pure performance. 'What you see is what you get': een jongen zoals jij en ik, met een eigen stijl, unieke en getrainde stem, toegewijd aan wat hij doet en met honderd procent hart voor (Hollandse) muziek én zijn publiek, hoe klein of groot ook. Of je wil of niet; als je Wesly hoort ga je mee in zijn sfeer, muziek en enthousiasme. Inhaken, deinen of dansen, en meezingen maar!

Typische Wesly-uitspraak:

Als mensen het naar hun zin hebben – of het er nu 10 of 10.000 zijn – maakt mij gelukkig.

Trots ben ik op mijn optreden bij de bruiloft van Yolanthe Cabeau en Wesley Sneijder. Daarom heeft mijn liedje ‘Wij’ voor mij een extra dimensie.

Voor het boeken van WESLY BRONKHORST ben je bij Twotone aan het juiste adres.

WESLY BRONKHORST Boeken calendar_today