arrow_back Terug
cancel

WESLEY KLEIN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

WESLEY KLEIN Boeken

Zanger Wesley Klein is een Nederlandse zanger die nationale bekendheid genoot door zijn deelname aan het televisie programma Popstars. Eind januari 2010 stond hij samen met Joshua, Kristel en Kim in de zinderende live finale en won uiteindelijk de tv-talentenjacht. Vanaf het begin was hij de gedoodverfde winnaar en wist dit in de laatste liveshow waar te maken door zijn vertolkingen van 'Rood' van Marco Borsato, 'Angels' van Robbie Williams en als laatste zijn eigen single 'You Raise Me Up'.


Voordat Wesley Klein meedeed aan het programma Popstars, was hij actief als betontimmerman. In 2005 werd zijn talent per toeval ontdekt in een kroeg en Wesley kreeg steeds meer plezier in het zingen. Zijn vriendin gaf hem in 2009 op voor het programma Popstars, zelf was hij namelijk te bescheiden om dit te doen.

Week na week verbaast Wesley de jury én het publiek met zijn zangkunsten van zowel Nederlandstalige als Engelstalige nummers. Klein overleeft iedere liveshow en is uiteindelijk degene die de meeste stemmers heeft. Wanneer Joshua en Kristel reeds zijn afgevallen in de live-finale, gaat de strijd nog tussen Kim en Wesley. Beide brengen zij het nummer 'You Raise Me Up' ten gehore en de jury is laaiend enthousiast over zowel Wesley als Kim.

Bij de bekendmaking van de winnaar zakt Wesley door zijn knieën en barst in tranen uit. Hij wint hiermee een platencontract, het eerste exemplaar van zijn single 'You Raise Me Up' en de Popstars-troffee. 'You Raise Me Up' is vanaf nu overal verkrijgbaar.

Voor het boeken van WESLEY KLEIN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

WESLEY KLEIN Boeken calendar_today