arrow_back Terug
cancel

WC EXPERIENCE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

WC EXPERIENCE Boeken

Al meer dan 30 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs Beste dialectband van Nederland in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre 'Rock 'n Loll'. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience.

Zij begonnen met schrijven van onzinteksten op bestaande nummers. In deze periode werden zij 'ontdekt' door Jack Spijkerman, en daardoor kon heel Nederland kennis maken met de Brabo-rock van het van origine Raamsdonksveerse vijftal. Inmiddels zijn er reeds 17 albums en 4 DVD's verschenen. Van de albums gingen er vanaf 1993 zo'n 180.000 over de toonbank.

De laatste jaren weet de band ook steeds meer hun eigen werk te integreren in de show, en met succes.
De hit Maag ik hier rooke?! is daar 'n mooi voorbeeld van en zo zijn er nog tientallen nummers te noemen die uit het brein van Patrick Marcelissen ontsprongen. Ook (solo)gitarist Arjan van den Broek draagt steeds vaker zijn muzikale en tekstuele steentje bij wat het muziekgenre van de heren wederom naar 'n hoger plan weet te tillen. De strakke basis wordt gelegd door topdrummer Gino Schipperen en bassist Jozz Verheijen. De klavieren worden bediend door John Sprenkels.

Een show van WC Experience is alsof je door een bulldozer van licht en geluid wordt overreden.
Inhaken, aansluiten, dansen, hossen en meezingen. Interactie met het publiek is een belangrijk element tijdens het optreden. De show wordt ondersteund door 'n professionele crew die het klappen van de zweep al jaren kent. Een compleet muziekcircus wat alle feesttenten en festivals in het land wil aandoen. Binnenkort bij jullie?!

WC Experience, onvervalste Rock & Loll, van kroeg tot feesttent, van zaal tot festival.

Voor het boeken van WC EXPERIENCE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

WC EXPERIENCE Boeken calendar_today