arrow_back Terug
cancel

WATERPROOF SHAMPOO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

WATERPROOF SHAMPOO BoekenWaterproof shampoo is een frisse coverband met spetterende covers. De band bestaat uit 5 ervaren muzikanten die kunnen bogen op jarenlange podium ervaring in diverse zeer goed draaiende bands.
Waterproof shampoo is beschikbaar voor allerlei soorten gelegenheden. Denk aan openbare gelegenheden als poppodia, zalen en café’s en besloten gelegenheden als bedrijfsfeesten en bruiloftspartijen. Met een variërende setlist met nummers van onder andere; Kane, Robbie Williams, Spindoctors, de Dijk, Pink, Foo fighters, Lenny Kravitz, the Scene en vele anderen, gecombineerd met een vette show en interactief contact met de zaal, weet de band het publiek te laten dansen, zingen en feesten.
Voor de band is het publiek vermaken en het brengen van de juiste vibe het hoogste doel, maar het eigen plezier is minstens zo belangrijk en merkbaar vanaf de eerste minuut! Omdat alle leden elkaar al jarenlang kennen vanuit eerdere formaties is Waterproof Shampoo een vriendenformatie, dat zie je, dat hoor je, dat voel je!

Voor het boeken van WATERPROOF SHAMPOO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

WATERPROOF SHAMPOO Boeken calendar_today