arrow_back Terug
cancel

VINZZENT Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

VINZZENT Boeken


Hollandse Nieuwe

Mocht de naam Vinzzent je nog als Hollandse Nieuwe in de oren klinken, lees dan vooral verder... Al vanaf jonge leeftijd was Vinzzent bezig met muziek. Als zanger, componist en als studiotechnicus. Na een aantal jaren intensief met zang bezig te zijn geweest besloot hij zich te concentreren op zijn eigen opnamestudio en het componeren van muziek. Het werk achter de schermen leverde hem samenwerkingen op met de top van de Nederlandse muzikanten, songwriters en artiesten. Tijdens deze samen werkingen ging het toch weer kriebelen en Vinzzent besloot opnieuw te kiezen voor zijn passie; zingen.
Daarmee werd Vinzzent in juli 2009 Hollandse nieuwe bij Radio NL. In november 2009 behaalde Vinzzent een vergelijkbare titel tijdens een actie opgezet door 100 NL en het Nederlands Visbureau.
De luisteraars konden kiezen van welke nieuwe artiest ze een optreden zouden willen op de werkvloer. De eerste editie leverde Hansen Tomas op als 'Hollandse Nieuwe' en dit keer werd Vinzzent gekozen tot 'Hollands Maatje'.

Dansé, Dansé

Met zijn diep warme stem en goede looks ontpopte Vinzzent zich tot een getalenteerd live artiest. Menig hart gaat sneller kloppen en zalen gaan op zijn kop bij zijn optredens. Zuiver gezongen en met veel schwung brengt hij zelfgeschreven nummers en (bewerkte) covers.
Vinzzents Nederlandstalige carrière kwam in een stroomversnelling in 2006 met het nummer ‘Laat me gaan’. Dit nummer is nog steeds erg populair bij zijn grote groep fans en wordt dan ook vaak als verzoeknummer ingediend bij zijn optredens.
Met zijn zomerhit ‘Dansé, Dansé’ haalt hij in 2008 opnieuw de hitlijsten. Dit nummer is een voorproefje van de muzikale ontwikkeling die Vinzzent doormaakt. Vrolijk, met een Afrikaans koortje en een Franstalig couplet, brengt het elke toehoorder in beweging.
Eind 2008 komt het kerstnummer ‘Daddy’s Christmas Song’ tot stand. Een gevoelig nummer, met een bijzonder verhaal, passend in de traditie van kerstclassics. De bijpassende clip raakt precies de juiste snaar.
In 2009 behaalt Vinzzent zijn eerste top 10 hit met het vrolijke en aanstekelijke nummer ‘Alles wat ik hebben wil’. De single is regelmatig te zien en te horen bij de landelijke en regionale radio en tv zenders.

Rob De Nijs & Dana Winner

Tijdens zijn debuut album presentatie op Schiphol overhandigt Rob de Nijs in 2007 het eerste exemplaar van ‘Een leven lang verliefd’ aan Vinzzent. Deze cd valt niet alleen in de smaak bij zijn vaste fans, de nummers ‘Cecilia’ en ‘Een zomer lang verliefd’ halen de officiële hitlijsten. Naast swingende vrolijke nummers blijkt Vinzzent ook in staat om met veel emotie gevoelige nummers te brengen. Het duet met Dana Winner ‘Zoals jij tovert met de tijd’ is daar het bewijs van.

Paul De Leeuw

Eind 2007 komt dan eindelijk Vinzzents grote droom uit. Paul de Leeuw nodigt hem uit voor een optreden in zijn show ‘Mooi! weer de Leeuw’. Samen met Big, Black and Beautiful, bracht hij het nummer ‘Geef jouw lach’ ten gehore. Dat Adje (Arijan van Bavel) de stekker eruit trok en miljoenen televisiekijkers Vinzzent alleen bij kaarslicht konden beluisteren, kon zijn droom niet overschaduwen. De geluidsman kon de knoppen niet meer vinden maar ‘Mooi! weer de Leeuw fan’ Vinzzent zong onverstoorbaar door! Nog altijd kijkt hij met een glimlach terug op deze bijzondere ervaring.

De titel Hollandse Nieuwe heeft na het lezen van bovenstaande een geheel nieuwe betekenis gekregen. Trakteer Uw gasten op een fantastische zanger en artiest met een prachtig geluid.

Voor het boeken van VINZZENT ben je bij Twotone aan het juiste adres.

VINZZENT Boeken calendar_today