arrow_back Terug
cancel

UNITE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

UNITE Boeken

Neem de volgende dag maar vrij, want met UNITE beleef je een avond waar je wel even van moet bijkomen! Met passie en vol energie brengt UNITE orginele mixes en grandioze mashups wat zorgt voor een interactieve show vol spektakel.

Met de fijnste hits, de hardste beats en de beste feestnummers, verpakt in geweldige medleys, zet UNITE iedere tent op z’n kop. Je ontkomt er niet aan; je moet bewegen!
Want, door de aanstekelijke energie van de 5 leden van UNITE, krijgt iedereen zin om te feesten. UNITE maakt van ieder event, hét feest van het jaar!

Het dynamische front is een lust voor het oog. Een prachtige zangeres die je raakt met haar mooie stem, een zanger met de looks alsof hij komt uit een Boy-Band komt, pakt je in met zijn zwoele stem. De combinatie met een rockende gitarist, een rappende bassist en een drummer die beats brengt, is “de kers op de taart”.
Doordacht en alles klopt, van voor tot achter en van links naar rechts!
Gewapend met de fijnste medleys brengt de band een repertoire waarmee iedereen in het publiek geraakt wordt. UNITE coverband boeken op jouw evenement? Daar krijgt u absoluut geen spijt van!

Hits van nu, classics of Nederlandstalig, UNITE geeft alles.
De band heeft maar één doel en dat is uw feest tot “the best party ever” maken!

Voor het boeken van UNITE ben je bij Twotone aan het juiste adres.

UNITE Boeken calendar_today