arrow_back Terug
cancel

U2TWO Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

U2TWO Boeken

U2 tribute band – U2two
Ze vochten zichzelf tijdens het mateloos populaire SBS6 programma The Tribute – Battle of the Bands naar de ZiggoDome! U2two is in zowel uiterlijk als geluid een kloon van de Ierse rockband U2. Drie sessiemuzikanten rondom Sam Kramer als Bono, vormen sinds 2008 de band U2two.

Wil je een U2 coverband waarbij je aan je eigen ogen en oren gaat twijfelen? Dan hoef je niet naar Amerika, Engeland, Italië of enig ander land ter wereld maar dan moet je gewoon in Nederland zijn! Met miljoenen views op Youtube - waarbij menig U2 fan twijfelt of het niet Bono zelf is die daar zingt - is U2two inmiddels wereldwijd bekend.

Naast dat de band exact hetzelfde U2 bandgeluid laat horen, is Sam Kramer de belangrijkste troef en publiekstrekker van de band. Met zijn stem die als twee druppels water op die van Bono lijkt, wordt samen met zijn verschijning dezelfde sfeer neergezet die het publiek gewend is van U2 zelf. Dat hij door Spike van Di-Rect gekscherend Klono werd genoemd, is een compliment wat exact omschrijft wie de frontman is van U2two!!

Als Bono imitator is hij door zijn uiterlijk en charismatische persoonlijkheid wereldwijd onovertroffen! Sam Kramer als Bono maakt U2two uniek onder alle andere U2 coverbands op aarde...en dat zijn er nogal wat! Dat hij in Ierland Bono’s younger twin brother wordt genoemd, onderschrijft dit want de Ieren zijn niet gauw onder de indruk als het gaat om imitators van Bono!

MIJLPALEN

U2two opende in April 2023 tot 3 maal toe de liveshows van het SBS6 programma The Tribute – Battle of the Bands in de Amsterdamse Ziggo Dome!. De band speelde twee maal in Melkweg Amsterdam, vulde de theatertent van Paaspop tot aan de nok, trad op na de FIS WorldCup Superslalom in Cransmontana en is jaarlijks meermalen de vaste band tijdens Het Grote U2 muziekfeest.

Voor het boeken van U2TWO ben je bij Twotone aan het juiste adres.

U2TWO Boeken calendar_today