arrow_back Terug
cancel

TRIO RAAK Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

TRIO RAAK Boeken

Als duo Johan & Fred met zang , gitaar en contrabas of als trio JFK met zang , gitaar, contrabas en drums/percussie bieden ze een verrassend breed repertoire met een accent op muziek uit de jaren 70 en 80 afgewisseld met 'Hits van nu'.
Ze spelen bet beste en mooiste van de laatste decennia op bet gebied van: Engels- en Nederlandstalige pop-, rock en countrymuziek en Franse chansons.
Smaakvolle, puur natuurlijke akoestische muziek - zonder gebruik van synthesizers -maar wel met versterking zodat er zowel zacht als harderg espeeld kan worden.
Voor ieder moment gepaste muziek, van sfeervolle achtergrondmuziek tijdens receptie of diner waarbij men (zich met) elkaar kan verstaan, tot swingende (stijl)dansmuziek bij bet dinerdansant of op het feest.
Op verzoek spelen ze semi-ambulant, zodat ze bijvoorbeeld genodigden bij de ingang muzikaal kunnen verwelkomen om hierna in een andere ruimte verder te spelen. Ze kunnen desgewenst ook als duo beginnen en als trio eindigen.
Omdat ze ook geheel onversterkt kunnen spelen, zijn ze heel geschikt voor bet spelen in kleine ruimtes en voor kleine gezelschappen denk aan varende party's en intieme diners.

Voor het boeken van TRIO RAAK ben je bij Twotone aan het juiste adres.

TRIO RAAK Boeken calendar_today