arrow_back Terug
cancel

TINA TURNER TRIBUTE BAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

TINA TURNER TRIBUTE BAND Boeken

De verbluffende overeenkomsten tussen de leadzangeres en Tina Turner qua levenservaring, stem en uitstraling zorgen ervoor dat er een wervelende show kan worden neergezet door deze Tina Turner Tribute band. Geniet van een niet te evenaren show van Hot Leggs, Your Wildest Dreams...

Hot Leggs DE Nederlandse Tina Turner Tributeband wordt in vele kritische en toonaangevende recensies in het buitenland (Hongarije / Frankrijk / Belgi etc.) beschreven als de beste Tina Turner Tributeband! De bezetting is drums, basgitaar, toetsen, gitaar, saxofoon en 2 backing vocals. Muzikanten die allen hun sporen hebben verdiend in binnen- en buitenland en gespeeld hebben met artiesten als bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis en Edsilia Rombley. De show wordt visueel ondersteund door 2 professionele dancers.

Allen doorgewinterde musici die hun mannetje verstaan op muzikaal vlak en op entertainment gebied. Stilstaan is geen optie meer bij deze wervelende show, dansen en bewegen zal vanzelf gaan.

Al met al is de Tina Turner Tribute dus te boeken op verschillende manieren:
1 Als Tina Turner Tribute look-a-like solo met een spetterende tapeact van 1x30 minuten, met danseressen.
2 Avondvullend met band zoals hierboven omschreven. U krijgt dan 2 sets funk, soul, rock en dance classics en als afsluiter een spetterende Tina show van circa 1x60 minuten.
3 Als allround coverband: 3 sets de beste funk, soul, rock en dance classics en natuurlijk diverse Tina krakers tussendoor.

Voor het boeken van TINA TURNER TRIBUTE BAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

TINA TURNER TRIBUTE BAND Boeken calendar_today