arrow_back Terug
cancel

THOMAS BERGE Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THOMAS BERGE


Met de hitsingles “Zonder Jou” en “Ieder Moment” bereikt Thomas vervolgens topposities in de charts.
Maar de ultieme bekroning volgt in de vorm van twee Nummer 1 Hits waaronder de hitsingle “Kon ik maar even bij je zijn”, waarmee hij in de eerste serie van het TROS programma “De Beste Zangers van Nederland” een onuitwisbare indruk achterlaat.
Het jaar 2009 wordt hiermee op een fantastische wijze afgesloten.

In 2009 etaleert hij ook zijn maatschappelijke betrokkenheid door het officiële ambassadeurschap van CliniClowns te aanvaarden en zet hij zich sindsdien op de meest uiteenlopende manieren in voor het wel en wee van ernstig zieke kinderen.

Het jaar 2010 brengt de releases van de succesvolle singles “Ik vertrouw je niet meer” en “Niets te veel” die beide hoge posities in de charts weten te bereiken.
Dit jaar kenmerkt zich verder door een serie aansprekende live optredens.
Absoluut hoogtepunt is Thomas’ optreden in de Toppers In Concert, maar ook zijn verpletterende performance tijdens de live show in Carré t.b.v. de 50e verjaardag van René Froger maakt diepe indruk.
Thomas’ vocale veelzijdigheid en zijn muzikale inlevingsvermogen komen verder perfect tot uiting in zijn verbazingwekkend goede vertolkingen van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.

Tijdens de paasperiode van 2011 wordt het optreden van Thomas in het mega event The Passion, waarin hij naast zijn zangkwaliteiten ook zijn acteerkwaliteiten kan tonen, fantastisch ontvangen. In deze periode released Thomas ook zijn nieuwste single “Mijn Woord”, waarmee hij als een komeet de hitlijsten beklimt.

Boekingen van THOMAS BERGE

Voor het boeken van THOMAS BERGE ben je bij Twotone aan het juiste adres.