arrow_back Terug
cancel

THE WET NECKS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE WET NECKS Boeken

Beknopte bio:
De zeven broers van The Wetnecks, straight from Alabama (USA), zijn klaar om Nederland te veroveren! Deze nieuwe festival-sensatie, speelt bekende hits van toen en nu in een Hilbilly stijl en zet gegarandeerd de boel op de kop! Paaspop, Zwarte Cross en FestyLand zijn reeds bevestigd voor 2016!

Zeven broers, van weliswaar verschillende vaders, die elkaar min of meer toevallig zijn tegengekomen.
Het begon allemaal toen Hicky en Bill in de wachtkamer van de tandarts in gesprek raakten over muziek.
Deze gezamenlijke passie dreef hen uit de wachtkamer, op zoek naar meer muzikanten voor de band die ze voor ogen hadden. Hicky, een begenadigd drummer en Bill (zang en gitaar) wilden een band waarmee ze door Nederland konden toeren. Bill wist dat Holland de hoofdstad van Scandinavië is en ergens vlak achter Europa ligt. Een paradijselijk oord waar koud en warm water zo uit de muur komen!

De band werd aangevuld met een bassist, Billy Junior, die ze per ongeluk onderweg aanreden met hun pick-up.
Ze hadden alledrie een neef die banjo speelde en toen bleek dat ze alledrie dezelfde Billy Junior Jr. bedoelden kwam langzaam het besef dat ze een gemene deler hadden: de heren deelden dezelfde moeder!
Vanaf dat moment werd er in de familie driftig verder gezocht naar meer leden.
Een zanger moest er komen.
Deze werd gevonden in de persoon van de Bearded Man, een volle broer van Billy Junior, maar niemand wist nog wat zijn naam was.
Omdat ze naar Holland wilden moesten ze natuurlijk een saxofonist hebben, liefst een lange.
Oom Big Bill werd daarvoor uit het gevang gehaald en toen ontbrak er nog maar een man aan de band. General Lee Roy, de jongste neef van de mannen, werd bevrijd uit een ziekenhuis voor speciale mensen en met de juiste middelen opgepept om sologitaar te spelen.
Billy Junior bleek over de onverwachte gave te beschikken om te kunnen lezen en schrijven en hij legde uiteindelijk contact met ons.

De oversteek was snel gemaakt en eenmaal in Nederland konden ze hun oren niet geloven.
In Littletown worden de hitlijsten aangevoerd door Abba en The BeeGees, dus moesten de heren direct aan de slag om hun volledige repertoire aan te passen aan de hitlijsten van de lage landen.
Dit resulteerde in een setlijst met een mengeling van hits uit Littletown en de nieuwste hits, gebracht met een forse dosis Wetneckssaus!

Voor het boeken van THE WET NECKS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE WET NECKS Boeken calendar_today