arrow_back Terug
cancel

THE SUNCLUB Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE SUNCLUB Boeken


In 1997 werden de Europese hitlijsten bestormd door het nummer fiësta van The Sunciub. En dit was nog maar het 'voorproefje' van het succesvolle gelijknamige album fiësta5 dat enige tijd later uitgebracht werd. fiësta is een 74 minuten durende mix van spetterende latin-grooves, house, trance en ambient, perfect samengevoegd.

The Sunciub bestaat allereerst uit Typar en Atbe, twee van Nederlands meest veelbelovende jonge dance-producers. Ze werken samen sinds 1995 en maakte de nodige indruk met clubklassiekers die ze afleverden onder namen als The Dark Age, Casual Groove1 The Rainmakers, D-crew en Day After.
Sinds kort beheren ze gezamenlijk het Atomix-label. De derde man is onder zijn gewone naam1 Robin Albers, een bekend radio- en TV-DJ in Nederland. Zijn alter ego Jaydee behaalde met de grote hit Plastic Dreams zelfs een nummer 1-hit in de toonaangevende Dance Music-lijsten van het Amerikaanse vakblad Billboard. Robin werkt verder als producer en is tevens een veelgevraagd, internationaal optredende DJ.

De manier waarop de verschillende grooves zijn uitgewerkt en in de muziek vervat is uniek. Fiësta werd dan ook het begin van een wereldwijd succes. Opvolger werd de track Single Minded People, met daarop de vocal en van zangeres Nico lette. Ook deze single werd ondersteund door een bijzondere animatie-video (het vervolgt op de video van fiësta). Wederom een hit voor de band in een aantal landen. De groep, die inmiddels op het podium bestond uit een percussionist, zanger en party-animal-all-the-way Adri Abbo en 2 danseressen4 begon aan een flinke wereldtour. Later dat jaar was er een nieuw hoogtepunt voor de band, nI. een optreden bij en de ontvangst van een Edison Award voor het album fiësta!

In 1999 heeft The Sundub twee ijzersterke clubplaten uitgebracht, Wetsuit en 5plash. De laatste single Splash heeft 22 weken in de diverse lijsten gestaan. In december 1999 is het nieuwe album gereleased, All Over The World Op 21 februari jI. is de nieuwe single gereleased: Movin On.
Discografie:
Singles
Fiesta
Single Minded People
Fiësta '98
Wetsuit
Splash
Albums
Fiesta
All Over The World

Voor het boeken van THE SUNCLUB ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE SUNCLUB Boeken calendar_today