arrow_back Terug
cancel

THE SHAKEDOWN 8 Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE SHAKEDOWN 8 Boeken

Met één voet stevig in de ska en de andere vrij om tussen gipsy, reggae, punk en blues heen en weer te wiebelen!

The Shakedown 8 is een eigenzinnige band die zich niet wil beperken tot een enkel genre maar met één voet stevig in de ska en de andere vrij om tussen gipsy, reggae, punk en blues heen en weer te wiebelen knalt de energie van het podium af en zijn er maar weinig mensen die stil kunnen blijven staan.

In maart 2009 werd The Shakedown 8 opgericht en nog geen 6 weken later stonden ze al in het voorprogramma van The Slackers (New York) in de Underground te Lelystad.
Het was een overweldigend succes en sindsdien ging het als een speer met de band.
Er werden meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder de 1e prijs bij de bandwedstrijd van 3VOOR12 ‘’Vers’’, de tweede prijs van provinciale bandwedstrijd Flavourland en vervolgens een knallende overwinning op Madfest in de Speakers (Delft) wat een optreden opleverde op het Madnes festival op Ameland.

Na een kleine tour door Duitsland en Belgie en een aantal wijzigingen in de line-up, stond de band in het voorprogramma van Def P en The Beatbusters, The Toasters, Jaya the cat en zullen ze op 22 Mei wederom het publiek opwarmen voor The Slackers in Hedon (Zwolle).

Deze mannen grossieren in aanstekelijke reggae, ska, blues, folk en gipsyritmes. Naar onze smaak de ideale festivalband.
Zelfs de houten vloer trilde van de dansende menigte, dit is een band waar nog niet over uitgesproken is,
Vooral voor de zeskoppige band uit de provinciehoofdstad gingen de handen van het publiek op elkaar, Almere Vandaag

Tak – Vocals
Micha – Bass
Jan – Guitar / Vocals
Imre – Organ
Sakoe – Accordeon
Bas – Drum

Voor het boeken van THE SHAKEDOWN 8 ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE SHAKEDOWN 8 Boeken calendar_today