arrow_back Terug
cancel

THE POOLMEN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE POOLMEN Boeken

The Poolmen is een band die vlak voor de coronatijd bij elkaar kwam. Uit de naam van zanger Johan Poelman werd de bandnaam bedacht. Allereerst Johan & The Poolmen. Omdat Johan na de corona het toch niet zag zitten om grote optredens te verzorgen en meer van het kleinschalige hield gaf hij te kennen ermee te stoppen. Een nieuwe zanger werd snel gevonden in Bart Cornelisse, met wie drummer Fred Baaren jarenlang in de rock coverband FETHERLITE had gezeten.

Deze band had landelijke faam onder andere door hun bijdrage bij het TOP 100 allertijden live spektakel. En door de grote optredens samen met onder andere ANOUK, GOLDEN EARRING en THE SCENE.

Naast bovengenoemde bandleden bestaat THE POOLMEN uit: JEREMY LAMMERTS VAN BUEREN, een professionele bassist die speelde in B-FOUR en al jaren de festivals onveilig maakt met zijn band SWAY (deze band speelt eigen werk) Jeremy is naast bassist ook een goede zanger en componist. Op gitaar speelt MARCO METSELAAR. Jarenlang de vaste gitarist van de beverwijkse band THE RELIC. Hij speelde daarnaast ook in diverse andere bands waaronder een ANOUK tribute band. TOT SLOT is daar RUUDVAN ZIJL toetsenist & zanger. Speelt in WILLY de VILLE tribute band en DE HEEREN VAN HAERLEM alwaar hij alleen nederlandstalige classics speelt.

Het repetoire van THE POOLMEN laat zich het beste omschrijven als heerlijke classics met een lekker rock sausje erover. De band speelt nummer uit jaren 80 , 90 , 00 en heden. Maar niet de uitgekauwde stukken maar classics die je niet alle bands hoort spelen.

Met een uitgebreid repetoire staat THE POOLMEN garant voor voetjes van de vloer en lekker meezingen. Professionele kwaliteit door doorgewinterde muzikanten.

Voor het boeken van THE POOLMEN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE POOLMEN Boeken calendar_today