arrow_back Terug
cancel

THE PIANO JAM Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE PIANO JAM

Natuurlijk, er bestaan inmiddels vele pianoconcepten Maar niet allemaal zo veelzijdig als The PianoJam! Met meer dan 2.000 songs in het repertoire is The PianoJam zo allround dat werkelijk álles gespeeld kan worden. The PianoJam is daarmee inzetbaar voor zowel achtergrondmuziek tijdens een diner tot een uitbundige feesttent – waarbij we de setting graag voor je uitbreiden tot een complete band.

Rasentertainers en topmuzikanten Rob Stoop(bekend van o.a. Crazy Pianos Scheveningen) en drummer Bram Smeele (professioneel drummer in bands voor (inter)nationale artiesten) nemen hun publiek graag mee op een groot muzikaal avontuur vol humor. Het publiek bepaalt zel de setlist, door verzoeknummers op te schrijven op de speciale request forms die worden meegeleverd. Als geen ander weten Ben en Bram het feest te voorzien van een perfecte opbouw, waarbij alles kan: rustig beginnen en eindigen op de tafels, of direct vol gas in de polonaise!

The PianoJam is inzetbaar voor vele doeleinden, van besloten feesten tot bedrijfsevent of feesttent. Het is altijd mogelijk om de standaard duo-setting van pianist-zanger en drummer aan te vullen met bijvoorbeeld een zangeres of saxofonist. Met een compacte geluidset waar mogelijk en een flinke geluidset waar het nodig is, is The PianoJam de perfecte invulling voor iedere gelegenheid.

THE PIANO JAM Boeken

Voor het boeken van THE PIANO JAM ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE PIANO JAM Boeken calendar_today