arrow_back Terug
cancel

THE NEW PARTY Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE NEW PARTY Boeken

Over The New Party:
Maximaal genieten met The New Party – Dé spetterende en meest veelzijdige live band van Nederland! Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van The New Party. Deze professionele allround coverband heeft een onuitputtelijk repertoire en wisselt hits van nu af met classics van toen. Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: alles komt voorbij. Vol enthousiasme en met veel plezier spelen de topmuzikanten van The New Party erop los. Reken op een onvergetelijke, avondvullende show vol interactie.
 
The New Party – LIVE begeleiding van artiesten
The New Party trekt alles uit de kast om er een wervelende show van te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met tal van bekende artiesten zoals Bergit Lewis, Big Black & Beautiful, The Trammps en vele anderen. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party is ook uitermate geschikt als begeleidingsband voor bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Arrangementen kunnen speciaal op maat worden gemaakt en ingestudeerd.
 
The New Party – Allround repertoire
Het repertoire van The New Party is afwisselend en sluit perfect aan bij elke gelegenheid. Een bedrijfsfeest, huwelijk of evenement: The New Party brengt entertainment op topniveau. Van de beste dance classics, grootste hits en meezingers tot ballads, Nederlandse kaskrakers en zelfs het ‘foute uur’. Sensationeel, swingend en gegarandeerd één groot feest!
 
The New Party – Internationaal
Iets te vieren in het buitenland? Geen enkel probleem! The New Party werkt internationaal graag samen met lokale partners op gebied van licht, geluid en backline. Wij ontzorgen de opdrachtgever door zelf te schakelen met de internationale bedrijven, zodat alleen de muzikanten op het vliegtuig hoeven te stappen en de rest volledig verzorgd klaar staat op locatie. 
 
The New Party boeken?
The New Party is te boeken voor personeelsfeesten, bedrijfsevenementen, product introducties, relatie-events en privéfeesten. Benieuwd naar de beschikbaarheid van The New Party? Neem vandaag nog contact op met ons om The New Party te boeken of om meer informatie aan te vragen.

Voor het boeken van THE NEW PARTY ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE NEW PARTY Boeken calendar_today