arrow_back Terug
cancel

THE EXPLOSION ROCKETS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE EXPLOSION ROCKETS

The Explosion Rockets toeren al bijna 40 jaar door heel Europa met een wervelende rock and roll show, met alle grote hits uit de jaren '50 en begin jaren 60 .
In Nederland, maar ook in Luxemburg, Engeland en Duitsland zijn de Rockets
graag geziene gasten op de vele festivals en concert podia.

De band ontving in 2014 de 'Andy Tielman Award', een onderscheiding die toekomt aan veelbelovende acts op rock-'n-roll-gebied.
In de afgelopen 35 jaar hebben de Explosion Rockets meerdere lps en cds uitgebracht en hun albums op Spotify worden maandelijks door ruim 1600 luisteraars beluisterd.
Peter Koelewijn, Chris Montez, The Blue Diamonds, James Burton, het zijn slechts enkele namen van artiesten waarmee The Explosion Rockets het podium hebben gedeeld.

Door het befaamde Nederlandse rock and roll magazine 'The Jubob' werden zij meerdere malen gekozen als 'Beste Rock and roll band van de Lage Landen'.
The Explosion Rockets hebben ook succesvolle optredens gegeven in de grootste zalen van Nederland zoals in de RAI in Amsterdam en Ahoy in Rotterdam. En ze speelden maar liefst 4x op het hoofdpodium van het grootste poppodium van NL, '013' in Tilburg.

Een optreden van The Explosion Rockets is een must voor iedere rock and roll liefhebber.
De opzwepende show met de nodige dosis humor maken elk Rockets concert een genot om bij aanwezig te zijn. Zij hebben dan ook een grote aanhang van trouwe fans die stad èn land afreizen om The Explosion Rockets te komen bewonderen.

Boekingen van THE EXPLOSION ROCKETS

Voor het boeken van THE EXPLOSION ROCKETS ben je bij Twotone aan het juiste adres.