arrow_back Terug
cancel

THE CHIEF (HENK HAANRAADS) Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE CHIEF (HENK HAANRAADS) Boeken


Live-muziek voor vele doeleinden: verjaardag thuis, familiefeest, barbeque, receptie, bruiloft, diner-dansant, podiumcafe, restaurant, dorpshuis, bedrijfsfeest etc. Volume?
Van heel zacht tot prettig hard!


Henk Haanraads op de solotoer. Even terugduiken in de archieven:
In 1985 componeerde Henk de L.P. 'Full Circle' op aanraden van Harry op den Kelder, die vrije
studio-uren voor opnames aanbood. De stukken moesten in de stijl van 'The Shadows' klinken. Deadline 1 Oktober 1985. Peter de Wijn bracht de L.P. uit bij Polydor onder het Label 'Catfish' onder de artiestennaam:'The Chief'.De L.P. , inmiddels op CD uitgebracht bij Rarity Records, is nog steeds 'n gewild item bij de Shadowfanaten.
Met deze instrumentale muziekstijl als basis is The Chief begonnen 'n repertoire op te bouwen, dat er niet om liegt. Startend met Cliff & The Shadows doorloopt dit repertoire de popgeschiedenis, waarbij de keuze is gevallen op de juweeltjes, waarbij de grote gitaristen, zoals Eric Clapton, Carlos Santana, Mark Knopfler etc., de gitaar en de sound de juiste aandacht krijgen.

De orkest- banden worden door Henk zelf gemaakt en zijn afgestemd op de unieke speelsituatie van The Chief.
Het totaalvolume is volledig controleerbaar (van huiskamer tot zalen met 250 mensen) Heerlijke muziek , waarbij al die prachtige stukken, die bij iedereen nog in het geheugen liggen, op 'n prettige manier weer opgefrist worden. Houdt U van dansen? Dan wordt het ouderwets smullen!


Voor het boeken van THE CHIEF (HENK HAANRAADS) ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE CHIEF (HENK HAANRAADS) Boeken calendar_today