arrow_back Terug
cancel

THE BOOGIE DOGS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE BOOGIE DOGS Boeken

Rock ‘n Roll formatie ‘The Boogie Dogs’ is in 2011 opgericht door pianist/zanger Daniël Bethlem.

Victor van Piggelen op gitaar, Ron Benning op staande bas, Cees Verhoogt op drum en ‘the leader of the band’: Daniël Bethlem op piano ... dat is samen - we hebben het uitgerekend - zo'n 90 jaar professionele podium-ervaring.
Maar het zijn allemaal nog jonge honden, gretig om hun ding te doen op de planken. Deze mannen gaan voor het pure plezier en energie van de Rock ‘n’ Roll
Ook bijzonder: Ron - die al flink carrière heeft gemaakt als zanger/multi-instrumentalist en componist (solo CD: “Bloed Kruipt”) - was zeer enthousiast om in deze Rock ‘n’ Roll band te bassen en te zingen’ Hij heeft daar zelfs een Upright Bass voor aangeschaft. ‘Tweede viool spelen’ noemt hij het zelf, maar hij valt flink op met zijn gehamer op zijn ‘hondehok’ en hij zingt weer de sterren van de hemel.

Carl Perkins schreef het: “All my friends are bopping the blues, it must be going round”. Drie accoorden Rock ‘n’ Roll, veel plezier, goede vrienden, echte instrumenten en pure improvisatie rocken de blues pas echt weg.

The Boogie Dogs brengen Rock ‘n’ Roll klassiekers in de stijl van het ‘Million Dollar Quartet’: Jerry Lee Lewis, Carl Perkins, Johnny Cash en Elvis Presley. Zij werden deels weer beïnvloed door Chuck Berry, volgens Jerry Lee Lewis zelfs ‘the king of rock 'n’ roll’. Niet Elvis dus, die weer vond dat Jerry meer talent had dan hijzelf.
En zo zijn er wel meer leuke quotes. The Boogie Dogs brengen ze allemaal bij elkaar.
Overal te boeken: verjaardag, festival, kroeg, feesttent, achtertuin, stadion. Voor een uurtje of de hele avond (minimaal 3 x 45 minuten met gratis DJ).

Voor het boeken van THE BOOGIE DOGS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE BOOGIE DOGS Boeken calendar_today