arrow_back Terug
cancel

THE BLUEBETTES Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

THE BLUEBETTES Boeken

Weet u nog: beehives, fingersnapping & hip- shaking? The Bluebettes pakken u bij de kladden en nemen u mee naar de turbulente jaren zestig. Op heel eigen wijze brengen zij de hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin, the Ronettes en Nancy Sinatra tot leven.

Op het podium staan vijf vrouwen die met een flinke dosis energie, humor, close harmony, gitaar, piano, drums en bas een te gekke liveshow neerzetten - een genot om naar de kijken en te luisteren. Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot u blaren hebt en hipshaken tot u erbij neervalt - het mag allemaal. Op een festival, in het theater of op een knalfeest waar het dak eraf gaat:

The Bluebettes brengen de sixties tot leven!

'Toen was geluk...' is het nieuwe liedjesprogramma van The Bluebettes en staat bol van de nostalgie. 'Toen was geluk...' herbergt de mooiste liedjes uit de jaren '40 t/m de jaren '60. Heerlijk om bij weg te dromen, zachtjes mee te neuriën of uit volle borst mee te zingen. Bovenal: liedjes die bij iedereen in de zaal een vertrouwd gevoel oproepen.

Zowel Nederlandstalig als Engelstalig repertoire: van 'Toen was geluk heel gewoon' tot het mooiste van Annie M.G. Schmidt/Harry Bannink en van de vrolijke rock 'n roll van The Beatles tot de mierzoete meerstemmigheid van The Everly Brothers. Hoewel de leden van The Bluebettes in de jaren '70 en '80 ter wereld kwamen, hebben ze een enorme voorliefde voor de muziek uit de tijd van hun ouders en zelfs grootouders.

'Toen was geluk..' wordt gebracht et een flinke portie humor, enthousiasme, interactie en gezelligheid. Zak weg in het rode pluche en laat de herinneringen maar bovenkomen!

The Bluebettes bestaan uit:
Geraldine Swartjes (gitaar en zang),
Chantal de Haan (bas en zang),
Anna Hoekstra (drums en zang),
Esther Groenenberg (toetsen en zang),
Arlette Swartjes (zang).

Let op:

'TWG' is hun voorstelling 'Toen was geluk...'. Deze is voor zittend publiek in het theater. Een vrolijke nostalgische trip, met zowel Nederlandse als Engelse liedjes.

'DYWD' is hun dansvoorstelling 'Do you wanna dance'. Dit is voor staand publiek dat lekker wil dansen! Check dus even goed wat voor voorstelling het is, voor je de kaarten koopt.

Voor het boeken van THE BLUEBETTES ben je bij Twotone aan het juiste adres.

THE BLUEBETTES Boeken calendar_today