arrow_back Terug
cancel

TAKE 4 Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

TAKE 4 Boeken

Together again!

De bandleden Gerie, Judith, Barry en John kennen elkaar al vanaf 2007. Als collega’s vormden zij de Mondriaanband op het ROC. Door overplaatsingen, (vroeg)pensioen en andere carrièreplannen hield de Mondriaanband op te bestaan. Maar wel moet gekoesterde muzikale herinneringen en een warm hart voor elkaar. Dat bleken de perfecte ingrediënten te zijn om weer samen heerlijk muziek te maken. Eerst Gerie met Judith. Later kwam Barry erbij en sinds 2022 vormen we samen met John de band Take 4. De chemie was er gelijk weer. Het plezier spat er vanaf.

Bezetting:

Gerie Loos: leadzang, melodica, gitaar en pianoGerie is docent zang/muziek en heeft haar sporen achtergelaten in detheaterwereld. Gerie geeft muziekles op basisscholen heeft een eigen muziekschool (muziekinrijswijk.nl) en zingt als eennachtegaal.


John van Os: percussieOok wel Ossibossie genoemd voor de insiders. John heeft thuis een garage volpercussie-instrumenten; heel fijn want bij elk nummer wordt met zorg eenpassend instrument gekozen waarbij hij de nummers met smaak afmaakt.Naast percussionist is John onze licht- en geluidsman. Alsof hij nooit iets anders heeft gedaan, weet hij een goed uitgebalanceerde sound te creëren on stage.


Judith Alkema: basgitaar, accordeon, altviool, percussie, ukelele en zang!Van origine is Judith basgitarist maar heeft een bijzondere verslaving om metmeerdere instrumenten voor de dag te komen. Naast Take 4 speelt Judith nogin twee andere bands.


Barry Bodeving: cajon, gitaar, zangBarry speelde al in bands toen hij nog op de middelbare school zat en is ookvan meerdere markten thuis: speelt gitaar en cajon en weet als geen anderswing aan te brengen in de nummers.

Voor het boeken van TAKE 4 ben je bij Twotone aan het juiste adres.

TAKE 4 Boeken calendar_today