arrow_back Terug
cancel

T-SPOON Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

T-SPOON Boeken

Terug van Nooit Weggeweest!!!!
Het is alweer 14 jaar geleden dat Linda Estelle en Shamrock voor het eerst samen op het podium stonden. Vanaf dat moment was er een nieuw tijdperk aangebroken in de Nederlandse popgeschiedenis. Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als. No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’

Meer dan 6 miljoen platen werden er verkocht! De wereldwijde doorbraak was met de mega-hit ‘Sex On The Beach’ Dit nummer bracht hun in meer dan 10 landen op een nummer 1 notering. Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen.

Na het vertrek van Linda Estelle is Shamrock terug gekomen bij T-Spoon om wereldwijd shows te geven. Ondertussen concentreerde Linda Estelle zich op haar eigen shows en maakt zij tot op de dag van vandaag deel uit van de gelegenheidsformatie Diva’s of Dance.

Herhaaldelijk werden Linda Estelle en Shamrock gevraagd om weer het ‘gouden’ duo te vormen..
En de aanhouder wint!

Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon. Samen met hun acrobatische dansers en hitsongs, laat Nederlands bekendste en beste dance-act de 90’s herleven.

T-Spoon Back in Town!!

Voor het boeken van T-SPOON ben je bij Twotone aan het juiste adres.

T-SPOON Boeken calendar_today