arrow_back Terug
cancel

SYB VAN DER PLOEG Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SYB VAN DER PLOEG

Syb, nog steeds massaal aansprekend als de frontman van de legendarische Kast, laat in zijn post Kast periode zien, over een grote diversiteit aan talenten te beschikken.

In het oog springend is zijn rol als Rembrandt van Rijn in de musical Rembrandt, maar ook en vooral als veelzijdig muzikaal talent leeft hij zich uit in o.a. Spanner, Motel Westcoast en in zijn rol als Jules-Cezar in de rockopera Nostradamus van Kayak.
De themasong voor de film “ Eilandgasten “van regisseur Karim Traïda wordt door Syb geschreven en ingezongen.

Deze veelzijdige, charismatische en sympathieke pur sang zanger en entertainer kan vanaf nu geboekt worden op besloten feesten.
Het repertoire is een mix van “Kastsuccessen” en hits uit het wereldrepertoire met vooral songs van de Amerikaanse Westcoast.SportSound is een theatervoorstelling waarin sport en muziek samenkomen. Zanger/componist en duursporter Syb van der Ploeg gaat op zoek naar de raakvlakken tussen muziek en sport,
tussen winnen en verliezen, tussen succes en falen
.
In woord, beeld en muziek worden tien historische sportmomenten uitgelicht, zoals de WK-finale voetbal 1974, de Elfstedentochten van ’85, ’86 en ’97, het Olympisch zilver van marathonloper
Gerard Nijboer, het Olympisch goud van turner Epke Zonderland.
Bij de gedenkwaardige sportmomenten heeft Syb bijbehorende composities geschreven.
Met zijn band speelt hij ook muziek uit de tijd waarin de prestaties zijn geleverd, verlevendigd met oude en nieuwe filmbeelden en technieken.

Daarnaast komen er ook bekende clubliederen, volksliederen en andere nummers voorbij die gelinkt zijn aan een club of sportevenement.
Een mooi voorbeeld zijn de Franse chansons in de Tour de France.
Syb van der Ploeg, zelf marathonloper, triatleet en veelvuldig Elfstedenbedwinger, deelt samen met zijn muziek- en loopkompaan Wiebe Kaspers en een legendarische sportman sport- en muziekervaringen met het publiek. Deze legendarische sporthelden zijn onder andere Henk Angenent, Rintje Ritsma, Gerard Nijboer, Hennie Kuiper, Foppe de Haan.

Boekingen van SYB VAN DER PLOEG

Voor het boeken van SYB VAN DER PLOEG ben je bij Twotone aan het juiste adres.