arrow_back Terug
cancel

SVEN VERSTEEG Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SVEN VERSTEEG Boeken

Nadat Sven vanuit het niets de finale bereikte van ‘Jantjes Verjaardag’ talentenjacht, kwamen er zoveel positieve reacties dat hij besloot om zich 100 op zijn carrière te richten. Er kwamen direct veel aanvragen, wat resulteerde in veel optredens in het land. Ook bracht Sven eigen singles uit: ‘Alles Voor Mij’, ‘Verliefd Zijn’ en ‘Liever de Liefste’.

Onlangs heeft hij een nieuwe single uitgebracht: ‘Jij wordt de mijne’, geschreven door Jan Rooymans & Cris Silos en geproduceerd door the Companions. ‘Jij wordt de mijne’ is een aanstekelijke, swingende plaat voor zowel op de radio als in de kroeg! De nieuwe plaat is uitgebracht op het label van Cornelis Music en schiet momenteel omhoog in de hitslijsten.

Inmiddels is Sven een veelgevraagd zanger/entertainer. Ieder optreden zet hij de zaal op zijn kop.Dit merkte ook het gezelligste café van Nederland, Bolle Jan, op. Daar is hij sinds kort iedere donderdag te vinden.

Wat kun je bij de optredens van Sven Versteeg verwachten? Een flinke dosis entertainment en interactie met het publiek. Op muzikaal gebied: hits uit heden en verleden, op maat gemaakte medleys en mash-ups.

Voor het boeken van SVEN VERSTEEG ben je bij Twotone aan het juiste adres.

SVEN VERSTEEG Boeken calendar_today