arrow_back Terug
cancel

SUMMERLAND Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SUMMERLAND Boeken

Orkest Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.

Summerland bestaat uit Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Gary Massarella (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang) ,Frans Hondijk (zang en doedelzak) en Marloez Lamers, zang.

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.

Van 2005 tot en met 2010 was Summerland de EXCLUSIEVE begeleidingsband op de openbare concerten van de mega populaire zanger JANNES.
Summerland is een uiterst professioneel orkest dat van alle markten thuis is, van wals/polka/tango tot aan de nieuwste hits van dit moment en alles, maar dan ook alles wat daar tussen zit (roep maar en ze spelen het !!!). Uiteraard beschikt Summerland over een uiterst professioneel geluid en lichtshow en zal het orkest op alle wensen van de klant zo goed mogelijk ingaan om het feest tot een succes te maken.

Summerland heeft inmiddels 3 singles op hun naam staan waarvan de hit 'Aloosie 'het bekendst is. En ding is zeker, of het nu een bruiloft, kermis, feesttent, braderie, zaal of dicotheek is, Summerland weet er raad mee, succes verzekerd.

Voor het boeken van SUMMERLAND ben je bij Twotone aan het juiste adres.

SUMMERLAND Boeken calendar_today