arrow_back Terug
cancel

SUITZ Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SUITZ Boeken

Een akoestisch duo, bestaande uit Daan en Nicky, twee jonge super-enthousiaste muzikanten die elkaar hebben leren kennen op de opleiding Artiest Muziek in Arnhem.
Met hun enorme muzikaliteit, op zowel instrumentaal als vocaal gebied, zetten ze akoestisch (met gitaren, cajon, mondharmonica en fantastische samenzang) iedere tent op de kop!

Daan nam al op zeer jonge leeftijd deel aan X-factor (2013) en schopte het met behulp van zijn coach, Angela Groothuizen, maar liefst tot een 5e plaats.
Met 1,8 miljoen kijkers wist hij met het nummer ‘Sexy And I Know It’ heel Nederland te veroveren!
Bij Nicky zit de muziek ook al van kleins af aan in het bloed. Hij leerde zichzelf zingen, piano en gitaar spelen, maar roffelt ook even zo lekker op de cajon, de tamboerijn en ga zo maar door.


Het repertoire van Suitz is uitgebreid en verrassend, slingert van Ed Sheeran naar Brabant en van Uptown Funk naar Zij gelooft in mij.
En het publiek?
Dat springt ondertussen lekker mee tijdens de feestnummers, en zal af en toe even de adem inhouden wanneer Daan en Nicky met een tweestemmige ballad een heerlijk kampvuursfeertje neerzetten.
Ze zijn waanzinnig goed op elkaar ingespeeld, zijninteractief met het publiek en het is genieten om deze twee ‘jonge honden’ bezig te zien tijdens de uitoefening van hun grootste passie: MUZIEK!

Suitz: Strak in het pak, uit je dak!

Voor het boeken van SUITZ ben je bij Twotone aan het juiste adres.

SUITZ Boeken calendar_today