arrow_back Terug
cancel

STORMBRINGER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

STORMBRINGER Boeken

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power!
De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder!

Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering.
Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child in Time.

Stormbringer beschikt met het DP repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare ‘Smoke on the Water’.

Een typische Stormbringer set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit ‘Hush’ uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984.

Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up ( Rod Evans & Nick Simper), MK II (Ian Gillan & Roger Glover), Mark’s III & IV (Glenn Hughes, David Coverdale & Tommy Bolin) met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor stond.

Bij Stormbringer is het Deep Purple materiaal in veilige handen en de ongeëvenaarde heroïsche muziek is nog steeds een genot om mee te maken in een uitvoering met de power die was bedoeld toen het werd geschreven.
Klassieke rock verdient een klassieke en authentieke tribute, krachtig, ontroerend, verpletterend!

Voor het boeken van STORMBRINGER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

STORMBRINGER Boeken calendar_today