arrow_back Terug
cancel

STEF HORN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

STEF HORN Boeken

Stef Horn is de naam van deze sympathieke talentvolle zanger geboren te Alkmaar!
 
Stef heeft al enige jaren ervaring opgebouwd op het podium en kiest er eind 2016 voor om aan een eigen repertoire te gaan werken.
 
De eerste single ”De Bom Is Gebarsten” !
 
Enkele maanden geleden was Stef Horn éen van de deelnemers aan een talentenjacht bij feestcafé Jantjes Verjaardag in Amsterdam. Tekstschrijver Bram Koning presenteerde de talentenjacht. Hij vond dat ik het goed deed en stelde voor om een keer af te spreken, dat klonk natuurlijk als muziek in de oren. Een afspraak was snel gemaakt.

De afspraak vond plaats bij de Music Experience Studio in Zaandam. Naast Bram Koning was ook producer Jeroen Dirksen aanwezig. Er werd gekeken welke kant de in Alkmaar geboren zanger op wilde en wat hij in zijn mars had.

Ik heb vervolgens een paar liedjes gezongen. De mannen waren erg onder de indruk en zagen een samenwerking wel zitten. Een maand later stond de tekst , geschreven door Bram Koning en Dries Roelvink op papier. Daarnaast was de muzieklijn ook al uitgestippeld.

Ik stond perplex, precies datgene wat ik voor ogen had, werd me aangeboden. Het nummer ‘De bom is gebarsten‘ was geboren. Er zit een mooie verhaallijn in, die in de clip goed wordt vertolkt. ‘maar vannacht lag jij te dromen en je praatte in je slaap. Ik wist niet wat ik toen hoorde , je bent echt te ver gegaan. De bom is gebarsten……..‘

Voor het boeken van STEF HORN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

STEF HORN Boeken calendar_today