arrow_back Terug
cancel

STEF EKKEL Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

STEF EKKEL Boeken

Wie kent deze spontane zanger uit Kampen inmiddels nog niet??
Stef werd geboren op 9 augustus 1980 op de Plantage 7 in het hartje van Kampen waar zijn ouders destijds de uitbaters waren van het gezellige café de Boterton.
In het café en in huis werd bijna niets anders gedraaid als Nederlandstalige muziek en het Nederlandse lied werd Stef dan ook met de paplepel ingegoten.
In zijn jonge jeugdjaren moet zijn interesse voor het zingen dan ook zijn ontstaan, want op 4 jarige leeftijd zong Stef al vele liedjes van voor tot achter helemaal mee!!!
Het was pas op 29 april 1998 dat Stef zijn allereerste optreden gaf, maar niet zonder succes.

Meerdere boekingen volgden al snel en via een goede kennis kwam Stef in contact met een van zijn huidige tekstschrijvers Jacques van Eijck.
Zij hadden namelijk nog een liedje op de plank liggen die nog niet eerder was uitgebracht en die zeker weten geschikt zou zijn voor Stef.
Er werd een tekst geschreven en een nieuw arrangement gemaakt en het vrolijke liedje “Op ’n terrasje” was geboren. In 2001 werd deze wederom in eigen beheer uitgebracht op single en dit betekende de definitieve doorbraak van Stef, want dit vrolijke zomerse liedje stond maarliefst 8 weken lang in de Nederlandse Top 20. Vanaf dat moment ging het alsmaar beter met Stef zijn carrière en het was dan ook in juni 2002 dat Stef zijn eerste platencontract tekende bij Berk Music uit Eindhoven (distributie middels That’s entertainment).

Inmiddels is Stef 26 jaar en heeft hij al een aantal hits op zijn naam staan. Ook is hij regelmatig te horen en te zien op de lokale, regionale en landelijke Radio en TV en natuurlijk niet te vergeten de vele piratenstations die het Nederlandse lied nog altijd een warm hart toedragen. Stef is hier bijzonder dankbaar voor en wil langs deze weg alle stations dan ook ontzettend bedanken voor alle steun.

Hieronder ziet u een overzicht van de singles welke genoteerd stonden in de Mega Top 100.

Singles Jaar Notering in de Mega Top 100

Die Griekse Melodie 2002 Nummer 32

De Tijd Stond Even Stil 2003 Nummer 56

Een Koffer Vol Met Dromen 2004 Nummer 54

De Woonboot 2006 Nummer 29

Ook wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe single en een nieuw album.

Kortom, u zult nog heel veel gaan horen van deze gezellige zanger uit Kampen die zijn sporen in het artiestenvak inmiddels al dik heeft weten te verdienen.............Voor het boeken van STEF EKKEL ben je bij Twotone aan het juiste adres.

STEF EKKEL Boeken calendar_today