arrow_back Terug
cancel

SOULBLENDER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SOULBLENDER

SoulBlender

Even voorstellen

Graag stellen we je voor aan de muzikanten die de magie van SoulBlender maken. Een schat aan ervaring en persoonlijke invloeden uit onder andere filmmuziek, jaren ’80 pop, country, rock ‘m roll en rock. Gooi alles in de blender en je merkt al snel dat in de mix van swingende soul, dynamische disco, meesterlijke Motown en vurige funk, niemand in een hoekje kan blijven staan.

Hoe het begon

De eerste muzikale klanken van Soulblender dateren van het vroege voorjaar van 2003, toen een aantal Friese muzikanten besloot om samen een band te starten. De eerste naam van de band was ‘Big Trouble’, met een muzikale mix van soul, disco en top 100. Na enkele optredens werd duidelijk wat de muzikale richting van de band ging worden en de naam werd veranderd in Soulblender. Door de jaren maakte Soulblender zich de stijlen Soul, Disco, Funk & Motown helemaal eigen en combineerde de stijlen met elkaar.
Pure classics met echte instrumenten en waarbij veel energie vrijkomt, dat werd het geluid van Soulblender. Tot op de dag van vandaag is Soulblender in staat gebleken deze richting op unieke wijze uit te dragen.

We spelen deze te gekke muziek omdat we zelf fan zijn. Dat straalt ervan af tijdens onze optredens. We doen dan ook graag een stapje extra om het iedereen naar de zin te maken!

Boekingen van SOULBLENDER

Voor het boeken van SOULBLENDER ben je bij Twotone aan het juiste adres.