arrow_back Terug
cancel

SKUNK ( DOE MAAR TRIBUTE) Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SKUNK ( DOE MAAR TRIBUTE) Boeken

SKUNK doe maar tributeband is één van de deelnemers aan The Tribute - battle of the bands seizoen 2023. Een tv show waarin de beste tributebands van Nederland proberen om de hits van hun favoriete artiest tot in perfectie na te spelen.

De heerlijke en unieke neder-reggae / ska van Doe Maar overspoelt de Nederlandse radio, platenspelers en podia. Smoorverliefd, Sinds een dag of twee, Belle Helène, Doris Day..... Honderdduizenden meisjes dromen hun meisjesdromen onder posters van hun helden. En Nederland kleurt groen-roze. Doe Maar stopt in 1984 op het hoogtepunt, Harmen Siezen vertelt het ons op het NOS 8 uur journaal, harten breken massaal.

Een jaar of 32 later hebben de meisjes van toen hun helden ingeruild voor andere. Maar bij vier volwassen mannen is de liefde voor Doe Maar door de jaren heen juist gegroeid. En wel zodanig dat in 2012 SKUNK wordt opgericht en de band de allerlekkerste liedjes van Doe Maar speelt.

SKUNK is de meest authentieke Doe Maar tributeband van Nederland. De muzikanten van SKUNK
spelen de sound van Doe Maar uit het begin van de jaren tachtig. Ze maken de liedjes niet mooier dan ze
zijn maar spelen deze puur en recht door zee met veel gevoel, liefde en strakke grooves.
band met een missie, namelijk het publiek nog even mee terug te nemen naar het begin van de jaren tachtig en de mensen hun mooiste muzikale herinneringen te laten herbeleven.

Het publiek over SKUNK: “het was een trip down memory lane”, of “echt jeugdsentiment” en “met mijn ogen dicht was het net of ik er weer bij was”. Maar ook met de ogen open ;-) benaderen de muzikanten heel dicht het origineel.


SKUNK bestaat uit:
Martin Geerdink – Drums/Zang
Gerwin van de Braak – Zang/Gitaar
Johan op de Dries – Toetsen/Zang
Willem van Rossum – Basgitaar

En die meisjes van toen, die zijn er nog steeds en staan bij ieder optreden weer lekker te genieten van SKUNK als Doe Maar. Ratata….

Voor het boeken van SKUNK ( DOE MAAR TRIBUTE) ben je bij Twotone aan het juiste adres.

SKUNK ( DOE MAAR TRIBUTE) Boeken calendar_today