cancel

SESSION Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SESSION

Coverband SESSION is opgericht in 2005 om de beste feestband van Nederland te worden.
Sinds 2010 doet SESSION zo'n 80 optredens per jaar voor multinationals, privéfeesten en op de grote festivals in Nederland.

Daarnaast figureerde SESSION in de TV commercial van het bekende ‘De Heeren van Aemstel’ en speelde SESSION in 2010 de hoofdrol in de 'leader' van het populaire TV-programma 'The Voice Of Holland', waarmee SESSION wekelijks op RTL4 te zien was.

SESSION is ook een internationaal opererende band: van gala's in België en Berlijn, bedrijfsfeesten in Düsseldorf tot Hockeytoernooien in Maleisië, tot twee maal toe op het Nederlandse Koninginnedagfeest in Aberdeen (Schotland) en het Koninginnebal in Bahrein.

SESSION deelde de afgelopen jaren het podium met onder andere:
Alain Clark, Do, Wolter Kroes, Peter Koelewijn, de Idols van 2008, The Trammps, Wouter Hamel, Dries Roelvink, Glennis Grace, Corry Konings, Boney M., Berget Lewis, Mai-Tai, Maud Mulder en Jan Keizer, waarbij SESSION diverse malen als begeleidingsband ingezet is.

In 2009 en 2010 is geïnvesteerd in de best mogelijke technische ondersteuning en heeft SESSION een aantal topmuzikanten uit het circuit aangetrokken.

In 2011 speelt SESSION op een groot aantal festivals en begeleidt SESSION weer diverse bekende artiesten

De show van coverband SESSION zit boordevol interactie, de hele show is er namelijk zo op ingericht dat het publiek onderdeel wordt van het optreden – echt een beleving! We laten je meezingen, meefeesten en meedansen, op elk evenement. De show van SESSION blijkt altijd een succes, elke keer weer.

Boekingen van SESSION

Voor het boeken van SESSION ben je bij Twotone aan het juiste adres.