arrow_back Terug
cancel

SANDER METZ Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

SANDER METZ

Hij ontwikkelt en begeleidt activiteiten voor werkelijk alle leeftijden in, met name Friesland. Dat kan zijn voor vrijetijdsbesteding als familiefeestjes, vrienden-uitjes of andere bijeenkomsten, maar ook op muzikaal en theatraal gebied. Als hoofd van diverse animatieteams ontwikkelde Sander voor campings het totale recreatieaanbod!

Nu biedt Sander ook zélf allerlei vormen van vrijetijdsbesteding aan: van suppen tot boogschieten en van een djembé workshop tot lasergamen. Allemaal gaaf om te doen!

Sander vindt het geweldig om mensen te vermaken en te verbinden, waarbij muziek in veel gevallen een belangrijke rol speelt. Zo is hij dirigent van enkele kinderkoren en popkoren voor volwassenen. Daarnaast geeft hij muziekworkshops op diverse scholen voor basis- en voortgezet onderwijs in Friesland. Ook is hij zanger en gitarist van de feestband Van Geeft ’M en treedt hij solo op.

Gezellig spelen bij een kleine (familie)barbecue of een hele feesttent ‘op z’n kop’ zetten. Sander draait er zijn hand niet voor om.

Boekingen van SANDER METZ

Voor het boeken van SANDER METZ ben je bij Twotone aan het juiste adres.