arrow_back Terug
cancel

ROYAL BEAT Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ROYAL BEAT Boeken

Royal Beat weet als geen ander de grootste danceknallers te brengen met de energie van een live-band. Maar zeker niet alleen dance, ook de vetste stadionrock, Nederlandstalige meebrullers, de nieuwste pophits en hiphop komen voorbij. Met Co2 Kanonnen, confetti douches en een arsenaal aan ijzersterke medleys stormen ze iedere zaal, tent en festivalweide omver.

Royal Beat Live Sensatie
De ultieme Live Sensatie Royal Beat bestaat uit een zes frisse muzikanten die hun sporen ruimschoots hebben verdiend binnen de entertainment industrie. Ze zijn innovatief, uniek en professioneel en staan garant voor een onvergetelijke belevenis.Iedere hit wordt met de juiste sounds en zeer goede vocalen live uitgevoerd. Het publiek wordt getrakteerd op een wervelende show met ongekende energie. Verwacht hierbij alle grote danceknallers maar bijvoorbeeld ook de vetste stadionrock. De grootste hits met een fantastisch sterke sound worden door The Royal Beat verweven in een grandioze show. Van David Guetta tot M.C. Hammer is het alleen maar mogelijk om te dansen op de muziek van Royal Beat.

Als geen ander weten ze het dansgehalte van een DJ te combineren met het spektakel van een live-band.
Met verrassende medleys en altijd een 1 op 1 benadering van het origineel. Een show die een indruk achter laat van een hedendaags topconcert...

Voor het boeken van ROYAL BEAT ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ROYAL BEAT Boeken calendar_today