arrow_back Terug
cancel

ROEPT U MAAR Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ROEPT U MAAR Boeken

Een act als Trio Roept U Maar is er echt maar één te vinden. Gekleed in driedelig pak spelen de mannen de favoriete liedjes van het publiek. Ze spelen uit het hoofd en op verzoek, het publiek bepaalt wat zij spelen.
De heren maken er zelfs on the spot een swingende medley van. De muzikale kennis is oneindig bij deze muzikanten. Door hun ervaring bij o.a. de Coronas, Anouk, Paul de Leeuw, Golden Earring, Hans Liberg, Crazy Pianos, Van Velzen, Birgit, Metropole Orkest, spelen ze moeiteloos wat het publiek wil horen. Trio Roept U Maar is akoestisch, mobiel, grappig, muzikaal én altijd spontaan.

Trio Roept U Maar boeken heeft als doel om alle muzikale wensen te vervullen van het publiek op je event.

Onversterkt komen ze krachtig uit de hoek met contrabas, akoestische gitaar en cajon. Maar Trio Roept U Maar speelt tegenwoordig ook licht versterkt. Het geheime wapen van het trio is ongetwijfeld de mobiele geluidsversterker (in de volksmond liefkozend ‘De Kliko’ genoemd). De mobiele geluidsbox maakt Trio Roept U Maar nog unieker dan het al was: met hun akoestische instrumenten kunnen zij zonder stekkers versterkt spelen, waardoor ze een groter publiek kunnen bereiken. Het geeft net dat beetje extra. Nog steeds mobiel, nog steeds akoestisch, maar geschikt tot wel 75 personen.

Trio Roept U Maar op je online event

Trio Roept U Maar is ook zeer geschikt voor jouw online event. Wat er nog vaak ontbreekt op online events? Interactie! Laat het maar aan dit trio over om daar verandering in te brengen. De kijker vraagt een nummer aan en dat wordt meteen live gespeeld. Perfect inzetbaar voor bijvoorbeeld de inloop, als intermezzo’s of tijdens de borrel. Swingen maar! Trio Roept U Maar boeken voor je online event is zeker een aanrader.

Voor het boeken van ROEPT U MAAR ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ROEPT U MAAR Boeken calendar_today