arrow_back Terug
cancel

ROBBY VALENTINE (PLAYS QUEEN) Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ROBBY VALENTINE (PLAYS QUEEN) Boeken

Muzikaal fenomeen uit de symfonische hardrock-hoek, qua invloeden balancerend tussen Queen, 30 seconds to Mars en Justin Timerlake. Maakt in eerste instantie furore als toetsenist (Line, 1st Avenue, Zinatra), maar richt zich al vrij snel op een solo carrière. In de jaren ‘90 scoort hij een plantendeel bij Polydor, een wereldhit met Over And Over Again, tekent later bij Universal, en wint een zilveren Harp.
Al snel bleek zijn carrière zich in Japan tot grotere hoogten te ontwikkelen dan in Nederland. Jarenlang was het dan ook redelijk stil rondom Valentine in eigen land, tot hij in 2008 zijn eerste optreden op Nederlandse bodem sinds 10 jaar gaf in… MANIFESTO!
Op 8 mei komt hij nu is hij terug naar Manifesto want hij is terug –en hoe: Valentine bracht in Oktober 2014 zijn nieuwe album Bizarro World uit. Binnen een maand was de eerste persing verkocht en werd er een tweede druk besteld die ook al bijna is uitverkocht. Recensies zijn niets dan lovend en de agenda stroomt vol met optredens in binnen- en buitenland.
Ondersteund door zijn topband, Andre Borgman (After Forever), Luuk van Gerven (After Forever, Karmaflow), Paul Coenradie (Aniday, Bert Heerink), en Johan Jay Jay Willems, belooft het een top avond te worden met ruim 2 uur lang spektakel waarin ook het oudere werk niet vergeten wordt. Deze avond zijn er ook gastoptredens te verwachten van onder andere Maria Catharina (Aniday).

Voor het boeken van ROBBY VALENTINE (PLAYS QUEEN) ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ROBBY VALENTINE (PLAYS QUEEN) Boeken calendar_today