arrow_back Terug
cancel

ROB RONALDS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ROB RONALDS Boeken

Dat Rob Ronalds de status heeft van “bekende Nederlander” mag ondertussen wel duidelijk zijn. Met Cooldown Café zong hij de hit “Hey Baby“, was hij vast onderdeel van het tv-programma Ab Normaal en hij trad op als gastheer in programma’s van TV Oranje.

Daarnaast had Rob Ronalds vele hits zoals: “Kleine blonde Mariandel“, “Ach was ik maar bij moeder thuis gebleven” en de mega feesthit “Haar rode lampie“. Later gevolgd door “Meisjes van de nacht“, “Wat is het leven toch mooi“, “Op de camping“, “Gloria“, “Ons Frans is vrijgezel“, “Haar naam was Hans“, “Als er geen bier meer uit de kraan komt”.

Voor het carnaval in 2023 bracht Rob een nieuwe feestplaat uit: “De Eerste Is Van Mij” en in juli van dat jaar de zomerhit ‘Spring Op M’n Luchtbed”.

Op de bühne is Rob Ronalds een echte feest-kanjer. Met een secuur uitgekozen repertoire zet hij elke tent op de kop. Er is dan ook geen podium waar hij nog niet heeft gestaan. Hij heeft met zijn vele optredens in binnen- en buitenland bewezen een entertainer van grote klasse te zijn.
Daarnaast is Rob’s podium-humor ongeëvenaard.

Voor het boeken van ROB RONALDS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ROB RONALDS Boeken calendar_today