arrow_back Terug
cancel

ROB RONALDS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ROB RONALDS

Rob Ronalds, een doorgewinterd zanger/entertainer, is geboren in Amsterdam op 31 januari 1966. Eind jaren tachtig gaat hij serieus aan de slag met zingen. Al snel blijkt dat Rob een groot talent is. Tijdens de vele talentenjachten in het land waar hij aan mee doet om ervaring op te doen zijn de reacties ronduit overweldigend. Niet zelden weet hij deze talentenjachten dan ook winnend af te sluiten. Rob voelt zich op het podium als een vis in het water. Perfecte balans tussen contact met het publiek en de juiste muziekkeuze maken zijn optredens tot een ware belevenis. Overigens is juist het overbruggen van de afstand tussen zanger en publiek zijn sterke punt; iets dat hij naast het zingen -als DJ/ presentator- maar al te goed onder de knie heeft.

In 1992 verschijnt Rob Ronalds op de televisie, waar hij in de populaire Soundmixshow van Hennie Huisman een indrukwekkende Rene Froger neerzet. Talloze optredens volgen, en Rob zingt zich meer en meer 'in de kijker'. Omdat het Rob aan routine niet ontbreekt wordt hij in 1993 uitgenodigd als vaste zanger op de Tel & Bel Show van radio 10 Gold (2 jaar lang), tevens in dit jaar is hij te gast op de TROS Zomertour.
1996 breekt aan en een nieuwe uitdaging begint voor Rob als publieksentertainer bij het Tv programma Te land , Ter zee en in de lucht. En tegenwoordig is hij avonden te vinden in Showbiz City te Aalsmeer waar hij als zanger/entertainer en de boel op z'n kop zet in het 't Is Hier Fantasties .de bekende Karaoke Bar . En verder deed Rob Ronalds diverse optreden met de wel bekende zomer/ winter tour van Maurice Kroon produkties.

Ook in het jaar 2000 was Rob weer van de Party op het Zomer spektakel Super Soccer EEN GROOT OPBLAASBAAR VOETBAL SPEL. Klaar voor het grote publiek doet Rob vervolgens voorprogramma's bij Rob de Nijs, en zingt hij samen met Rene Froger. Ook optredens van Ruth Jacott en Marco Borsato worden regelmatig door Rob Ronalds voorafgegaan. De kans dat u Rob dus al heeft zien optreden is levensgroot. Prachtige liedjes als This is the moment, Copacabana, Love is in the air, De vrolijke koster, Malle Babbe, Het spoor, Jordaan Medley, Liever dan Lief en Banger hart krijgen een ereplaats in zijn show. Het uitgebreide repertoire van Rob Ronalds bevat ruim 130(!) zorgvuldig geselecteerde songs, die stuk voor stuk zorgen voor een onvergetelijk optreden. De singles van Rob klinken vaak op de radio en de Tv, natuurlijk bij het superpopulaire programma Abnormaal.

Boekingen van ROB RONALDS

Voor het boeken van ROB RONALDS ben je bij Twotone aan het juiste adres.