arrow_back Terug
cancel

ROB MEIYER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

ROB MEIYER Boeken

Ondersteund door een uitgebreid assortiment orkestbanden kan ik dan de muziek verzorgen op uw feest vanaf het binnenkomen van de gasten tot aan ‘de beentjes van de vloer’.

Maar ook dan beschik ik over de mogelijkheid om, dankzij mijn draadloze installatie, rond te lopen en de gasten te vermaken, hetgeen de interactie weer ten goede komt.

Zijn installatie is dermate opgebouwd, dat het volume altijd volledig controleerbaar is, en de gasten lekker met elkaar kunnen blijven praten, zonder ‘de mond gesnoerd te worden’ door knetterharde muziek, zoals helaas dikwijls het geval is bij muzikaal verzorgde feesten.

Repertoire One man band
Hij beschikt over meer dan 300 nummers, van de sixties (mooie en steeds aan populariteit winnende muziek!), via de seventies en eighties naar de jaren negentig.

Dankzij mijn elektrische gitaar breng ik U nummers van The Shadows (één van mijn specialiteiten!), Country and Western, Rock and Roll tot aan Dire Straits en Pink Floyd toe.

Tevens beschikt hij over lekkere dansmuziek zoals Foxtrotjes, Jive, Swing, latin en salsa en Engelse en ronde walsen. Ook polonaises zijn aanwezig, alsmede een uitgebreid Nederlandstalig repertoire (André Hazes, Jan Smit, Frans Bauer, Nick en Simon tot aan Het Kleine Café aan toe).

Voor het boeken van ROB MEIYER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

ROB MEIYER Boeken calendar_today