cancel

RICHEL Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

RICHEL

Richell timmert al een aantal jaren aan de weg bij het opbouwen van haar zangcarrière. De inmiddels 25 jarige Richell won in het verleden meerdere talentenjachten en deed 4 jaar geleden mee aan The Voice Of Holland waardoor ze bij haar platenlabel NRGY Music in het vizier kwam.

Over haar toekomst als zangeres zegt Richell:
Ik ben vooral geïnspireerd door Ruth Jacott om uiteindelijk zangeres te worden. Ik heb al haar concerten oneindig veel afgespeeld en zing ondertussen haar hele repertoire mee. Het is een droom van mij om later ook een theater-tour te mogen doen, waarin ik mijn stem in al z’n facetten aan het grote publiek kan laten horen.

Hoewel ze hoopt nu heel snel haar droom als professioneel zangeres uit te laten komen, waarbij een hit in het land natuurlijk essentieel is, is ze nog altijd werkzaam in een verpleeghuis waar ze liefdevol dementerende ouderen verzorgt.

Richell heeft een heel brede setlijst die ze gebruikt bij haar liveoptredens. Natuurlijk voert de boventoon Nederlandstalige hits, van Ruth Jacott tot Andre Hazes, kortom één groot meezingfeest waarbij Richell moeiteloos haar publiek mee krijgt!

De afgelopen jaren zijn er diverse singles uitgekomen van Richell: in 2018 werd de eerste single van haar Toch Zal Ik Lachen Als Je Gaat uitgebracht, een cover van een grote hit van de Duitse zangeres Andrea Berg.

Inmiddels zijn we een aantal singles verder zoals Waar Heb Jij Zo Kussen Geleerd’, Ik Hou Je Hier Vannacht, Leer Mij Om Van Je Te Houden, Met Mijn Ogen Dicht en in 2022 nog de titel Vlinder In De Nacht.

Nu is er dan de nieuwste single Karaoke (La La La) geschreven door de succesvolle auteurs Jeroen Russchen en Robert Vredeveld en geproduceerd door haar vaste producer Tom Peters.
Deze vrolijk uptempo track zal al snel volop op radio en TV te horen en te zien zijn.
Iedereen kan dan meezingen met de nieuwste hit van Richell.!

RICHEL Boeken

Voor het boeken van RICHEL ben je bij Twotone aan het juiste adres.

RICHEL Boeken calendar_today