arrow_back Terug
cancel

RENE SCHUURMANS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

RENE SCHUURMANS Boeken

Het is hard gegaan met de zangcarrière van René Schuurmans.
De keus om professioneel zanger te worden, maakte René Schuurmans begin 2006, toen hij al zijn andere werkzaamheden definitief opzij zette.

Tot nu toe bracht René Schuurmans vier albums uit en werden nummers als ‘Als ik haar zie’, ‘Diep in mijn hart’... en ‘Hela Ho’ grote hits.
De landelijke doorbraak kwam in 2007 toen ‘Laat de zon in je hart’ dé grote meezinghit van de zomer was en het album ‘Vanaf vandaag’ doorstootte naar nummer 5 in de Mega Album Top 100.
De hits ‘Handen in de lucht’ en ‘Kom bij me terug’ zorgden er in 2009 al voor dat alle fans reikhalzend uitkeken naar een volledig nieuw album genaamd: Blij dat ik Leef.

Ook in 2010 scoorde René Schuurmans hoog met de door hem uitgebrachte single 'Is het Leven niet Mooi'.

De professionele optredens van René Schuurmans zijn een feit. Het plezier straalt er vanaf en het publiek gaat volledig uit hun dak. Deze sympathieke zanger is een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, ofwel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen de lucht in.
Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, 'Achtertuinconcert' welke hij gaf in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12000 handjes konden worden geteld.
Dit jaar werd hij door De Toppers uitgenodigd als gast bij 'Toppers in Concert' en stond hij 3 dagen in een totaal uitverkochte ArenA.

Onlangs verscheen zijn nieuwe single 'Verliefd Zijn' welke door radio en Tv goed wordt ontvangen. Uiteraard verschijnt ook deze single op het nieuwe album dat in september zal verschijnen.

Voor het boeken van RENE SCHUURMANS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

RENE SCHUURMANS Boeken calendar_today