arrow_back Terug
cancel

QUEEN FOREVER Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

QUEEN FOREVER Boeken

‘Queen Forever’ doet iedereen versteld staan met hun fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie ‘Queen’. De band speelt 100 live al uw favoriete ‘Queen’ nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queen songs zoals: ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Niet alleen doet de band haar uiterste best het geluid van ‘Queen’ zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de leden van Queen, wat zorgt voor de volledig audiovisuele ervaring en het nostalgische ‘Queen’ gevoel.

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie- imitator hebben. Onze Freddie, in het dagelijkse leven Timothy Drake, heeft meegedaan aan het RTL4 programma My name is.. en is daar tweede geworden. Kort daarna werd de band geformeerd en in de daaropvolgende jaren hebben zij Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico getoerd. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

In 2016 werd ‘Queen Forever’ gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’, deze hebben ze 2 seizoenen en 67 shows succesvol gespeeld in Nederland en België. Momenteel speelt de groep - naast hun reguliere shows - in de theaterproductie Queen the Music; een show waarbij de muziek van Queen centraal staat. Vanwege een welhaast uitverkocht seizoen 1, gaan ze in januari 2020 van start met het 2e seizoen!

Ze hebben inmiddels voor tienduizenden mensen gespeeld en het publiek is altijd dolenthousiast:
Fenomenaal, nog nooit zo’n geweldige coverband gezien en ik heb er veel gezien Ik dacht dat Freddie aan het playbacken was maar alles was LIVE! Genoten van deze topband

Het was zo goed dat we even dachten dat Freddie playbackte, maar het was 100 live
Brian May is subliem
Hoogtepunten zijn Innuendo en Barcelona
David Bowie was spot-on

Al met al: ‘Queen Forever’ is een act die je moet zien, horen en ervaren.

Voor het boeken van QUEEN FOREVER ben je bij Twotone aan het juiste adres.

QUEEN FOREVER Boeken calendar_today