arrow_back Terug
cancel

PRFCT5 Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PRFCT5 Boeken

PRFCT5 voor iedere gelegenheid

PRFCT5 is de band voor de meest uiteenlopende gelegenheden. Van (trouw)recepties, jubilea, promotiefeesten, reünies, personeelsfeesten, horeca festiviteiten tot gala’s.

PRFCT5 verzorgt graag de muzikale omlijsting van uw diner, receptie of bijeenkomst. De band staat garant voor een uitstekende sfeer en zorgt met een warm, persoonlijk programma voor een onvergetelijke avond. Bovendien schikt dit ensemble zich soepel naar de regels die in deze tijd zijn opgesteld om een veilige en gezonde samenkomst van mensen te garanderen.

Repertoire PRFCT5

PRFCT5 is een band die zich toelegt op lichtvoetige jazz, romantische ballads, zwoele bossa’s en swingende popsongs. Op hun speellijst staan nummers van artiesten als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Astrud Gilberto. Maar ook van The Beatles en bijvoorbeeld Amy Winehouse. Bekijk en beluister ook de korte filmpjes hieronder voor een eerste indruk.

Achtergrondmuziek op conversatieniveau of juist dansmuziek

PRFCT5 is een ’servicegerichte’ band. U bepaalt in samenspraak met hen hoe u de band graag inzet.

Prijzen
PRFCT5 hanteert een aantrekkelijk instaptarief. Afhankelijk van de locatie en het aantal gasten, maken wij een voorstel op maat voor de benodigde techniek, voor zover deze niet al aanwezig is op de locatie zelf.

Bezetting
– Zangeres: Jessica Koomen
– Gitarist: Mateusz Pulawski
– Pianist: Paul van den Belt
– Bassist: Peter Kummer
– Drummer: Michael van Praag

Voor het boeken van PRFCT5 ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PRFCT5 Boeken calendar_today