arrow_back Terug
cancel

PPM Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PPM Boeken

PPM bestaat al coverband al meer dan 30 jaar. Maar direct zeggen wij daarbij dat de coverband het enthousiasme van iedere startende band heeft. En daarbij zeggen wij direct weer dat de band beschikt over een enorme routine en zeer grote muzikale klasse.

PPM BY REQUEST TOUR 2013

Zanger Herman en (wonderschone-) zangeres Loes (ex-Q5) vormen het muzikale hart van coverband PPM. Met een repertoire wat gaat van -bij wijze van spreken- de mooiste nummers van Nick & Simon tot de nieuwste hits van Coldplay tot Adele.

PPM gaat in 2013 een speciale tour doen onder de noemer 'PPM BY REQUEST'. In deze tour speelt PPM alles op verzoek. Het publiek bepaalt welke nummers er worden gespeeld en de nummers worden aangevraagd met de speciale PPM REQUEST formulieren in de zaal, of via SMS of via Facebook of via Twitter.

Speciaal voor de bedrijfs events kan coverband PPM ook werken met showblokken. Showblokken welke de gasten meenemen door de tijd met de verschillende muziekstijlen.

Facilitair beschikt PPM over de vrolijkste crew van Nederland. De technici van EURO PA werken altijd en overal keihard en vooral met veel plezier, humor en liefde voor het vak. FOH technicus Ralf is altijd vrolijk en de 'motor' van de meer dan uitstekende crew.

COVERBAND PPM ALS BEGELEIDINGSBAND.

Als begeleidingsorkest kan PPM o.a. Mick Harren, Wolter Kroes, Robert Leroy, Dario en Peter Beense live begeleiden. Vaak is ook de live begeleiding van andere artiesten geen enkel probleem indien e.e.a. vooraf even wordt aangegeven.
PPM was dé begeleidingsband van Wolter Kroes in Ahoy'. Daarnaast was PPM jarenlang dé muzikale motor van hetAmsterdamse Jordaanfestival met meer dan 15.000 bezoekers.
PPM verzorgde ook vele malen het muzikale entertainment tijdens live televisie programma's.
Maar nog steeds is PPM springlevend, heerlijk enthousiast en muzikaal wellicht met afstand een van de beste coverbands van Nederland!

Voor het boeken van PPM ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PPM Boeken calendar_today