arrow_back Terug
cancel

POPGUNNN Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

POPGUNNN Boeken

Alleen de aller vetste Dance, Rock en Hip Hop tracks knallen live door de speakers zodra deze strakke 6-koppige band het podium betreedt.
In één doorlopende set van 90 minuten vliegen 60 Hits zonder onderbrekingen je om de oren en zorgt keer op keer voor een ongekend fijn muzikaal oorgasme.

In 2015 vertrokken uit de startblokken en inmiddels al door heel Nederland en daar buiten te zien op menig festival, lokale feesttent, regionaal dorpsfeest, studentenfeest en hockeyfeest waar de band een spoor van intens geluk achterlaat. Als vaste begeleidingsband van de wereldberoemde 90’s act ‘2Unlimited’ was de band ook de afgelopen drie jaar te zien in o.a. Sportpaleis Antwerpen, Goffertpark Nijmegen, Malieveld Den-Haag en meerder 90’s Festivals in Scandinavië.

Met ijzersterk bedachte Mash Ups & Medleys worden alleen de beste Hits moeiteloos aan elkaar geregen en is een uitzinnig groot feest gegarandeerd.
Van headbangers van Metallica tot meezingers van Avicii, van bouncers van Jay Z en The Prodigy tot de 90’s Classics van 2Unlimited en Peter Andre.
Voeg er héél veel interactie, een flinke dosis CO2, Confetti Shots en Lasers aan toe en je hebt een onvergetelijke live show!

Voor het boeken van POPGUNNN ben je bij Twotone aan het juiste adres.

POPGUNNN Boeken calendar_today