arrow_back Terug
cancel

PITER WILKENS Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PITER WILKENS Boeken

PITER WILKENS
“De stim fan Fryslân” zoals Piter Wilkens bij de uitreiking van de Bernlef Priis; de belangrijkste muziekprijs van de Provincie Fryslân; genoemd werd zegt eigenlijk alles.

Hij is geliefd en gelauwerd als troubadour bij een breed publiek van jong tot oud.
Als singer-songwriter met meer dan 10 CD-albums op zijn naam en bijdragen aan allerlei aansprekende en succesvolle muziekprojecten is Piter ‘s carrière zonder meer indrukwekkend te noemen.
Alles bij elkaar verkocht Piter inmiddels rond de 70.000 CD ‘s; voorwaar een indrukwekkende prestatie!
Verschenen CD ’s zijn o.a.: Sjongersbloed, Nocht & Wilkens, Greideroas, Brutsen Snaren, It fugeltsje in myn gitaar en Fleanende Hollanner maar minstens zoveel indruk maakten de bijdragen van Piter Wilkens aan projecten als Simmer 2000 en Leonard Cohen in het Fries.

Nadat het voor Piter zo succesvolle jaar 2011 wordt uitgeluid met een aantal concertregistraties op Omrop Fryslân TV staat er een buitengewoon uniek en enerverend jaar 2012 te wachten dat tot eind april grotendeels in het teken staat van een grote serie voorstellingen met Tryater.
Piter speelt een belangrijke rol in het familiestuk “It geheim fan ‘e Kânselier” met belangrijke muzikale bijdragen van hem in de rol die hem op het lijf geschreven is.
Daarna staat er een flink aantal zeer opmerkelijke dingen te gebeuren waardoor 2012 een echt “Piter-jaar” gaat worden. We houden u op de hoogte!

Mede door zijn alom geroemde veelzijdigheid is Piter Wilkens te boeken voor verschillende soorten optredens: openbare optredens, cultureel getinte concerten, privé optredens en concerten met zijn band Freex.
Overzichtje van prijzen en speeltijden:
Piter Wilkens solo voor privé optredens; 1 x 45 minuten; klein geluid
Piter Wilkens solo voor openbare optredens; 2 x 60 minuten; geluid tot 250 bezoekers
Piter Wilkens solo voor cultureel getinte concerten zoals met b.v. brassbands
Piter Wilkens met de band Freex; 2 x 45 minuten; geluid en licht tot 600 bezoekers

Voor het boeken van PITER WILKENS ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PITER WILKENS Boeken calendar_today