arrow_back Terug
cancel

PIANO PAUL Aanvragen

Uw gegevens

Locatie gegevens

Gegevens van het optreden

PIANO PAUL Boeken

PIANIST PAUL BACKBIER | ARTIEST, ENTERTAINER EN ZANGER
Hij is niet alleen artiest, maar ook entertainer en zanger. Pianist Paul Backbier is een geboren entertainer. Deze artiest uit Brabant staat al meer dan 30 jaar op de bühne en maakt van elk evenement een waar spektakel. Voor live muziek bent u bij Paul Backbier aan het juiste adres: van live muziek in Amsterdam tot live muziek in Eindhoven.

Live muziek op uw bruiloft en andere evenementen

Voor live muziek op uw bruiloft en andere evenementen kiest u bij Paul Backbier de muziekstijl die u wilt. Van lounge muziek en jazz tot rock & roll, disco en Top 40. Paul Backbier gebruikt zijn stem en bespeelt de piano, saxofoon of gitaar.

Paul Backbier bespeelt zijn publiek. Met zijn live muziek laat hij de zaal knallen. Hij laat iedereen de polonaise lopen. Maar hij kan ook, wanneer nodig, rustig op de achtergrond spelen.

Paul Backbier Live muziek solo

Uw artiest Paul Backbier boeken, van live muziek in Amsterdam tot Eindhoven

Paul Backbier, uw artiest en entertainer heeft een belangrijk credo: “U vraagt en ik speel”. Daarmee onderstreept hij ook direct hoe belangrijk het aandeel van het publiek is. Dus bent u op zoek naar een one man band? Voor live muziek in Amsterdam tot aan live muziek in Eindhoven, Paul Backbier is de juiste persoon voor uw evenement.

Live muziek Paul Backbier

Nog meer live muziek…

Naast Piano Paul biedt Paul Backbier ook de mogelijkheid tot andere genres. Bekijk ook eens zijn Sax Lounge Concept en de geweldige coverband Party & Co. Wilt u Paul Backbier boeken? Neem dan contact met ons op. U bent verzekerd van een geweldige artiest op uw bruiloft en andere evenementen

Voor het boeken van PIANO PAUL ben je bij Twotone aan het juiste adres.

PIANO PAUL Boeken calendar_today